KreatEve

Eve creates…

KreatEve dolgok, avagy további nagyon jó DIY fashion oldalak

Előzőleg már írtam kedvenc DIY-fashion oldalakról, amelyeket érdemes rendszeresen látogatni, mert szuperjó ötletek vannak rajtuk. Azok kicsinyke kis ikonjai beágyazódva figyelgetnek a felhasználói felületemen, de van még néhány, amit érdemes megemlíteni, bemutatni, mert ezekre is szinte minden nap ráklikkelek, hogy lenyűgözve érezzem magam az egyszerű nagyszerűségtől…:)

Formerly I made a post on my favourite DIY-fashion blogs which worth visiting regaularly since superb ideas are included on them. Furthermore there are some more worth mentioning, describing…I do look them up every day to feel astonished by their simple greatness…:)

1. Brit+Co.
Brit igényes. Mindenre van valami jó, de egyszerűen megvalósítható ötlete. Nem csak a divatba csempészi bele a DIY szépségeit, de a lakásdíszítésbe, főzésbe, a mindennapokba. Imádom 🙂

Brit is ambitious. She has a great, but easily achievable idea for everthing. She does not only use DIY in fashion, but also in decorating a flat or house, cooking, everyday stuff. Love.

2. Frugal-nomics
Brandhyze imponáló személyiség. Mértékletes, újrahasznosít, divatot teremt. Színes, érthető leírások jellemzik a DIY részt. Néhány dolognál ha nem látnám, hogy ő csinálta, el sem hinném. Egy mellényél azt hittem elsőre, hogy egy haute couture darabról van szó…

Brandhyze has a commanding presence. She is frugal, recycles and creates fashion. Colourful, comprehensive decpritions are there in the DIY section. There are some things I would not believe to be carried out by her if I had not seen them. There was a vest I thought was a haute couture designer piece…

3.From rags to couture
Madeleine DIY blogja. Színes, érthető, tetszetős.

Madeleine’s DIY blog. Colourful, lovely, comprehensive.

4.Crímenes de la Moda
Most bánom igazán, hogy egy árva szót sem beszélek spanyolul. Merthogy ez az oldal az. María Jesús megszállott DIY fashion blogger nagyon jól bemutatja a kreálmányait képek formájában, de azért jó lenne érteni…:)

Now I really regret that I do not speak a single Spanish word at all. María Jesús is a Spanish fashion blogger dedicated to DIY and is really great at showing her creations in pictures, but it still would be nice to understand…:)

5.Trinkets in Bloom
Cathy a szőke hölgy viszi az oldalt. “Egyszerű blog”-ként kezdte el írni, de aztán rájött, hogy a DIY-ben leli igazán örömét (ismerős 🙂 ). Ő sem csak divattal foglalkozik és nagyon szépen kategóriákra osztotta a DIY szekciót. Ez is igazán igényes és függőséget okoz.

Cathy, a blond lady is the one who runs the blog. At first it was a personal one, but soon she realized that she is totally keen on DIY things. She does not only deals with fashion and the DIY section is well-divided into different categories. This blog causes dependence.

i love

Reklámok

Single Post Navigation

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s